Leef! En Realiseer je dromen.

‘Now we are not afraid, although we know there’s much to fear. We were moving mountains, long before we knew we could. There can be miracles, when you believe.’ Whitney Houston ft. Mariah Carey (When You Believe)

Leef! wordt Leben, of iets dergelijks in ieder geval. Volgend jaar – op z’n vroegst in april en uiterlijk in de herfst van 2015 – zal mijn boek in het Duits verschijnen. Het is ongelofelijk dat, waar het manuscript vorig jaar herfst nog op mijn laptop stond en in mei dit jaar is uitgegeven, Leef! nu Europa in gaat.

Ook de Golden Life Foundation site is zojuist online gegaan. Dat betekent dat we van nu af aan werkelijk bestaan en van start gaan. De afgelopen maanden hebben we alles met elkaar gepolijst, opdat er een stevige fundering kan zijn voor de toekomst van de foundation. Na vele vergaderingen en brainstorm sessies kwamen we twee weken geleden met elkaar tot een climax aan ideeën en gek genoeg een terugkeer naar de essentie van het werkelijke doel van het opzetten van de foundation. Soms is een tijdelijke andere weg nemen een manier om weer tot de essentie te komen: Leef! En realiseer je dromen.

Beide projecten staan voor mij persoonlijk voor het volgen van mijn dromen en voor het blijven geloven in mijzelf. In het geloven in hetgeen wat ik doe, omdat mijn gevoel mij vertelt dat dat de juiste weg is.

Het uitgeven van Leef! kent een zelfde soort weg: het blijven geloven in mijn eigen dromen en daarmee blijven ervaren wat er nodig was voor het in vervulling gaan van die dromen. Toen ik opnieuw te horen kreeg kanker te hebben, wist ik dat er mij één ding restte te doen: het uitgeven van mijn boek. Het was een drive in mij die zich toen openbaarde om te schrijven en Leef! uit te brengen. Allerlei opties om dat mogelijk te maken hebben de revue gepasseerd en omdat enige haast geboden was, leken al die opties niet snel genoeg. Het zelf uitgeven van mijn boek; het starten met crowdfunding om zo Leef! uit te brengen, of het online publiceren van het manuscript om op die manier mijn verhaal te delen, allerlei middelen om mijn droom te realiseren. Toch voelde ik dat ik geduld moest hebben, dat ik vertrouwen mocht blijven houden in een oplossing die ik niet voor mogelijk zou houden. Dat ik mocht blijven geloven in mijn eigen droom om Leef! via een uitgeverij uit te brengen. Dat het geen zin had om mij zorgen te maken over een hoe, zodat het leven voor mij kon gaan zorgen. Op het moment dat ik het leven vertrouwen gaf, ging het leven ook daadwerkelijk voor mij zorgen. Waar ik de deuren van de mindere oplossingen sloot, konden deuren van de verbeterde versies van mijn verbeeldingsvermogen zich openen. Deuren die ik eerst niet zag, verschenen plotseling in mijn gezichtsveld.

Ook de Golden Life Foundation kent zo’n weg en is uiteindelijk ook het doel geworden waarom de foundation is opgezet: Leef! en realiseer je dromen. Het leven geeft allerlei kansen, mogelijkheden en dromen, waarin wij mogen blijven geloven. Met financiele en coachende steun van de foundation, willen wij deze dromen ondersteunen, omdat wij vertrouwen in de kracht van deze dromen. Opdat zij jou én de samenleving verder brengen, mooier maken, sprankelender.

Leef! En realiseer je dromen. Zodat het leven altijd kan zorgen voor ons, omdat wij het vertrouwen geven.

De Golden Life Foundation is vanaf nu online. Kijk voor meer informatie op de site. Wij helpen je graag met de uitvoering van je idee.

Een reactie op “Leef! En Realiseer je dromen.

  1. “Deuren die ik eerst niet zag, verschenen plotseling in mijn gezichtsveld.” Maar jij bent degene die de deuren voor jezelf, anderen en zeker voor mij hebt geopend Laura!

Reageren is niet (meer) mogelijk.