Leef! the movie

‘If dreams are like movies…’ Counting Crows (Mrs. Potter’s Lullaby)

Terwijl ik een paar weken van het Zuid-Franse leven geniet, heeft zich zaterdagavond in mijn mooie Amsterdam een bijzondere avond voltrokken.
Een vriendin uit mijn oude studentenhuis heeft zich laten inspireren door dit blog. Een tijdje geleden liet ze me een filmpje zien, in de keuken van het studentenhuis, waar we net voor elkaar koffie hadden gemaakt. Ze liet me weleens vaker filmpjes zien die ze maakt voor haar opleiding aan de school voor de kunsten. Dit keer was het filmpje niet voor haar school, maar voor mij. Het zijn haar woorden, wanneer ik schrijf dat ze zich heeft laten inspireren door mijn blog, waarin ik haar inspireerde om te kijken naar de kleine accenten van het leven. Ze schrijft:

‘This video was created for Laura Maaskant, my friend and life artist.
We are so focused on the future that most of the time we forget about now. It’s only when we have no future we realize how much we miss of alle the beauty of life around us. It’s only then that we can appreciate the things we took for granted, and how much chance we have to be alive.’)

Afgelopen zaterdagavond toonde ze het filmpje aan groot publiek in een club in Amsterdam. Ik voel me vereerd door dit prachtige filmpje. Het mooie van het leven is, dat we elkaar inspireren met elkaars boodschappen. We geven en nemen. En zo heeft Lisa mij ook weer geïnspireerd. Door mij te verblijden met dit filmpje, maar ook door mij details te laten zien van het leven die ik nog nooit gezien had. Start het filmpje maar hieronder, dan zal je zien wat ik bedoel. Heb je vlammen van vuur ooit zo dichtbij kunnen bewonderen? Of ooit zo naar een regendruppel gekeken? Dankjewel Lisa, voor je beelden van het leven in haar mooiste vorm.

Eén gedachte over “Leef! the movie”

Reacties zijn gesloten.