Leef! the movie, part two

‘We’ve got some life to bring, we’ve got some joy in this thing. Can you feel? The joy that it brings.’ Jason Mraz (Freedom Song)

Het zijn enerverende tijden, zo voor het uitkomen van mijn boek Leef! Samen met het team van de uitgeverij kijk ik uit naar 26 mei. Can you feel? The joy that it brings!

7 gedachten over “Leef! the movie, part two”

 1. Lieve Laura,

  Soms vallen puzzelstukjes op hun plek, tenminste… zo verloopt dat tot nu toe bij alle belangrijke kruispunten in mijn leven. Ik denk dat ik daarom, toevallig, op jouw site terecht kwam, een puzzelstukje die mijn leven weer een stukje verrijkt.

  Wat vind ik jouw kijk op het leven namelijk inspirerend! Ondanks zo’n grote tegenslag, jouw ziek zijn, ervaar je op zoveel momenten zoveel mooie dingen in je leven, wat een rijkdom!

  We zijn een soort van leeftijdsgenoten, ik weliswaar 31 maar nog net zo ‘jong’ naar mijn idee, heb vol overgave gestudeerd, een fantastische baan met enorme mogelijkheden, sinds een jaar getrouwd met de liefste man, een handjevol geweldige vriendinnen, ik heb zoveel in mijn leven. Ondanks dit besef wordt dit met grote regelmaat overschaduwd door verdriet van een nog onvervulde, zo gewenste, zwangerschapswens van nu een klein 1,5 jr. Verdriet om nieuw leven dat ik nog niet mag leren kennen en waarvan ik niet weet of ik het ooit zal mogen ontmoeten. Zeker niet te vergelijken met jouw ziek zijn, maar verdrietig, dat zal ook jij soms zijn.

  Ik probeer sinds kort om iedere dag te genieten van iig 1 ding in mijn werk en 1 ding in mijn priveleven, in het hier en nu. Als bewuste keuze. En dat lukt aardig! Tot er weer een dipje komt. Maar dan denk ik wat vaker aan jou, ik heb veel bewondering voor je kracht en jouw kijk op het leven sterkt me, leven in de schoonheid van nu! Dank je wel voor dit kleine geluksmomentje.

  Ik wens jou een fantastisch, en hopelijk nog lang, leven met vele geluksmomenten! Ik hoop dat het leven jou, en ook mij, brengt wat we er van verwachten!

  Hartelijke groet,
  Deborah

 2. Hoi Laura,

  Ik heb veel van je stukken gelezen en pas vandaag ontdekt wie je bent. Ik vind je een dapper meisje en een mooi mens. En daarnaast buitengewoon intelligent. Mag ik je een vraag stellen..ben je gelovig?.

 3. Hoi Laura,
  Met een groep jongeren bereiden we een kerkdienst voor, ik wou wel een stukje over genieten schrijven. Dat heb ik gedaan. En ik vond het wel bij jou site passen.

  het stukje:

  genieten is belangrijk
  je hebt het nodig om fijn te leven,
  om mooie herinneringen te hebben,
  om te leven in het nu
  en te dromen over de toekomst
  genieten is leven en leven is genieten
  dus leef
  als je dat onthoud begrijpt en doet,
  geniet je.

  groetjes Emma

  PS Ik ben familie van jou want mijn moeder (Marieke van Gorsel) zegt tante Katy tegen jouw oma:)

  • Hoi Emma,
   Dankjewel voor je bericht en je mooie gedicht, dat past heel goed hier op mijn site, maar dat moet ook prachtig zijn geweest op de kerkdienst die je voorbereidde. Ik heb mijn oma vandaag nog gebeld en natuurlijk ken ik jouw moeder ook, doe haar de hartelijke groeten.
   Lieve groet Laura

 4. Hallo Laura

  Ik kijk uit naar je boek. Je blogs vind ik altijd mooi om te lezen. De eerste tijd dat je kanker had was heel onvoorspelbaar. De blijdschap toen je ons kon vertellen dat je ‘voorlopig’ schoon was. Ik had het gevoel dat dat zo zou blijven. Tot die dag in april wij kwamen thuis van vakantie en op het vliegveld hoorde ik dat de kanker teruggekomen was. Ik wist niet wat ik moest denken, wel wat ik wilde hopen. Je bent sterk, je leeft. Daarom verheug ik mij op je boek.
  Ik ben benieuwd naar de reacties.

  Groet Geke

  • Hoi Geke,
   Dankjewel voor je mooie bericht. Ik verheug mij ook op de komende tijd, Leef!
   Lieve groet Laura

 5. Lieve Laura,
  Wat heerlijk na je verhaal nu dit filmpje te zien! Super goed!!!
  Xx Anne-Miek

Reacties zijn gesloten.